contes_de_salme_logo_01

Les Contes de Salme

Vergaderzaal & groepen

Wilt u uw team samenbrengen, weg van de dagelijkse stress? Wilt u een onvergetelijk moment beleven met familie of vrienden? Onze polyvalente seminariezaal is geschikt voor zowel bedrijven, voor het organiseren van seminaries, als groepen die een maaltijd met familie of vrienden wensen te organiseren. Wenst u een unieke teambuilding te organiseren in Wallonië? Wilt u de cohesie van uw groep versterken en bent u op zoek naar een plaats voor het organiseren van een incentive, een teambuiding of een personeelsfeest?
Het domein Contes de Salme ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in de Ardennen en is een ideale omgeving voor de organisatie van een seminarie, incentive, teambuilding of personeelsfeest. Heerlijke cateringopties zijn beschikbaar volgens uw wensen. Wij passen ons aan uw behoeften en budget aan. Wilt u een groepsmaaltijd, een communie of een huwelijksjubileum organiseren in een unieke sfeer? De polyvalente zaal van Les Contes is de plaats voor u. We passen de indeling van onze kamer aan aan uw behoeften en wensen. Onze chef-kok zal u ook verschillende menu’s voorstellen naargelang uw prijzen en wensen.

Catering

Afhankelijk van uw wensen, bieden wij u de mogelijkheid om een maaltijd te gebruiken. Onze chef zal zich aan uw wensen aanpassen.

Bepalingen

Onze kamer is flexibel. Voorbeelden van indeling en aantal personen:
Theater
0
School
0
U
0
Banket
0
Cocktail
0

Tarieven

De vergaderzaal

  • Een dag: 180€.
  • De ½ dag : 130€.

De koffiepauze

De koffiepauze
  • Koffiepauze buffet
Per persoon: € 6,00
  • Buffet koffiepauze + zoetigheden
Per persoon: 9,00€

Lunch

  • In functie van uw wensen.

Aanvraag reservering vergaderzaal

test

test